Stamcel

activatie & Haar pigmentatie

Wat is stamceltherapie en hoe werkt het?

Stamceltherapie is een nieuwe techniek om haargroei te creëren bij zowel mannen als vrouwen met dunner wordend haar. Met een speciaal hiervoor ontworpen apparaat, wordt een vloeibaar product voorzichtig ingebracht. Deze stamcelpreparaten activeren uw eigen haargroei, maken wenkbrauwen voller, haren donkerder en dikker. Stamcellen kopiëren het weefsel waarin ze terecht komen. Het speciale aan stamcellen is het gegeven dat zij alle soorten weefsel kunnen vormen. Door middel van stamceltherapie ontstaat haargroei. Het is een natuurlijke behandeling die een haartransplantatie overbodig maakt. Deze methode is niet alleen geschikt voor de hoofdhuid, maar bijvoorbeeld ook voor vollere wenkbrauwen. Hierdoor zijn wenkbrauwpotloden verleden tijd.

Wanneer kan Stamceltherapie een oplossing zijn:

  • dunner wordend haar
  • dunner wordende wenkbrauwen

 

 

Haar pigmentatie
1 zone: € 590,-
2 zones: € 1.095,-
3 zones: € 1.595,-
4 zones: € 1.995,-
5 zones: € 2.295,-
Stamcelactivatie
per behandeling € 165,00

Sk4beauty

Wat is stamceltherapie en hoe werkt het?

Lees meer

Sk4beauty

Wat is scalp pigmentatie?

Micro haar pigmentatie, zoals scalp pigmentatie ook wordt genoemd, is een cosmetische behandeling bij haarverlies en dunner wordend haar. De innovatieve techniek wordt toegepast met behulp van verfijnde apparatuur en permanente of semi-permanente pigmenten. Met scalp pigmentatie wordt het effect van natuurlijke haarstoppels gecreëerd. Het is een behandeling die geschikt is voor mannen en vrouwen die geconfronteerd worden met ongewenste haaruitval.

Hoe werkt scalp pigmentatie?

Scalp pigmentatie wordt uitgevoerd door een ervaren micro haar pigmentatie specialist. Tijdens de behandeling wordt gebruik gemaakt van innovatieve apparatuur, die nog het meeste weg heeft van een tatoeage apparaat. Aan het uiteinde van het apparaat zit een ultrafijne, korte naald bevestigd waarmee het pigment in de huid wordt aangebracht. Scalp pigmentatie is een intensieve, langdurige behandeling met direct zichtbare resultaten. De duur van een behandeling hangt af van het aantal hoofdzones dat behandeld wordt. Gemiddeld moet u rekenen op een behandelsessie die 6 tot 8 uur in beslag neemt.  Lees meer……

 

Sk4beauty

Beauty, cosmetica en persoonlijke verzorging

Brunssum, Lindeplein 5