Carbon Laser Peeling

De Carbon Laser Peeling stimuleert de elasticiteit in de huid waar het nodig is. De opperhuid, bindweefsel en de lederhuid worden hierdoor sneller vernieuwd. Dit zorgt ervoor dat de fijne lijntjes verminderen en de huid steviger wordt. De carbon laser behandeling is dan ook een effectieve methode om bijvoorbeeld rimpels of grove poriën te verwijderen. Ook is het effectief bij schimmelnagels, acne en zelfs vette huid. De Carbon Laser Peeling bestaat uit twee facetten. De Carbon ‘Peeling’is een koolstof mengsel met diverse mineralen deze pakt de bovenste huidlaag aan en zorgt voor zuiverende werking en versteviging. De PicoSecond Laser zorgt voor de diepere huidlagen zonder de bovenste huidlaag te beschadigen. De laser dringt diep in de huid door en zorgt ervoor dat de collageen productie verbetert en de talgproductie zalvermindert Deze power combinatie zorgt voor een prachtig resultaat.

Sk4beauty

Hoe ziet de behandeling eruit?

De behandeling wordt gestart met het grondig reinigen van de huid. daarna zal de Carbon Peeling worden aangebracht. Dit koolstofmengsel moet ongeveer 5 minuten intrekken (vanwege de mineralen) waarna de peeling met de laser plaatsvindt. Voor we beginnen met de laser behandeling krijgt u een speciale bril op om uw ogen te beschermen tegen het laserlicht. Door de warmte van de laser zal het Carbon verdampen en hierdoor kan de huid gezuiverd worden van dode huidcellen en onzuiverheden. De behandeling is geschikt voor ieder type huid. De behandeling is toe te passen op zowel de jonge als de wat rijpere huid.

Verbluffende resultaten!

De Carbon Laser Peeling kunt u het hele jaar door ondergaan, zonder dat u zichzelf een week niet in het openbaar kunt vertonen. We raden deze behandeling aan voor het behandelen van een vette huid, grove of verstopte poriën of als u gewoonweg een huidversteviging wilt. In de zomer zijn onze poriën vaker verstopt door het gebruik van zonnecrème de zuiverende werking van de Carbon Laser Peeling zorgt dan ook tevens voor een grondige reiniging. Voor huidverstrakking, verminderen van rimpels en fijne lijnen zo genoemde rimpelbehandeling, hebben wij een speciale carbon filter. Dit is een aparte laserbehandeling die kleine stukjes van de huid kan behandelen.

Sk4beauty

Beauty, cosmetica en persoonlijke verzorging

Brunssum, Lindeplein 5