acne behandeling

Wat is Acne

Acne is een huidaandoening waarbij mee-eters, puistjes, rode bultjes of onderhuidse ontstekingen voorkomen. Acne komt voornamelijk voor op het gezicht maar het kan ook op de rug en schouders. Het is dan ook de meest voorkomende huidaandoening. De oorzaak van acne kan door verschillende factoren komen. Zo zien we het veel terug bij pubers. Bij pubers is de oorzaak vaak gelinkt aan hormonen door een verhoogde talgproductie. Er kunnen littekens ontstaan wanneer acne onjuist wordt behandeld.

Verbluffende resultaten
De Carbon Laser Peeling zorgt voor een aanzienlijke vermindering van grove of verstopte poriën. Daarnaast werkt het ook heel goed tegen een vette huid. Zonnecrème zorgt in de zomer vaak voor verstopte poriën. De Carbon Laser Peeling pakt dit probleem ook aan door de poriën grondig te reinigen. Deze behandeling kan het hele jaar doorgaan en een
vertoning in het openbaar is daarbij geen probleem, zoals bij andere behandelingen wel soms het geval is

Sk4beauty

De behandeling

De Carbon Laser Peeling is een effectieve methode voor het verminderen van grove poriën, acne en littekentjes en het herstellen van een vette huid. Bij aanvang van de behandeling wordt de huid grondig gereinigd. De Carbon Laser Peeling bestaat uit twee delen. De Carbon Peeling is een koolstof mengsel met verschillende mineralen. Deze pakt de bovenste huidlaag aan en zorgt voor zuiverende werking. Het koolstofmengsel moet een aantal minuten intrekken en daarna kan de peeling met de laser plaatsvinden. Er wordt een speciale bril opgezet zodat de ogen beschermd zijn tegen het laserlicht. Het carbon zal vervolgens verdampen door de warmte van de laser. Hierdoor wordt de huid ontdaan van dode huidcellen en onzuiverheden. Het tweede deel van de peeling is de PicoSecond. Welke zich richt op de diepere huidlagen zonder de bovenste huidlaag te beschadigen. Door deze laser zal de talgproductie verminderd worden en de collageen productie verbeteren. Dit zorgt ervoor dat de huid strakker en fijner aanvoelt. Door de behandeling wordt de teint egaler en worden onzuiverheden verminderd. De behandeling is geschikt voor ieder type huid. De behandeling is toe te passen op zowel de jonge als de rijpere huid.

Behandelingsduur

De duur van de behandeling is helemaal afhankelijk van de hoeveelheid acne en/of littekens. Er kan na 1 behandeling al resultaat gezien worden. Desondanks is het advies om een kuur van minimaal 4-5 behandelingen te ondergaan. Tussen elke behandeling zit een tijd van 2 á 4 weken.

Sk4beauty

Beauty, cosmetica en persoonlijke verzorging

Brunssum, Lindeplein 5