Tattoo Removal

Wilt u graag een ongewenste tatoeage veilig laten verwijderen of laten vervagen. Dat kan op een veilige manier met onze PicoSecond laser. Voorafgaand aan de behandeling met de laser krijgt u een speciale bril op om uw ogen te beschermen tegen het laserlicht.

Sk4beauty
Sk4beauty
Sk4beauty

Hoeveel behandelingen?

Het aantal behandelingen is onder andere afhankelijk de instelling en laser die gebruikt wordt. Daarnaast verschilt het aantal behandelingen per persoon en tatoeage. Factoren zoals de hoeveelheid inkt, de gebruikte inkt, de manier van zetten en de plek van de tattoo en zelfs welke kleuren hebben invloed op het weg laseren van de tattoo. Kleuren zoals rood, groen en geel zijn goed te behandelen met de PicoSecond laser. Het kan wel zo zijn dat deze kleuren nooit helemaal zullen verdwijnen. Wij kunnen daarom ook geen garantie geven op het volledig verwijderen van de inkt. Het resultaat is per persoon verschillend. Andere factoren die een rol spelen zijn uw huidtype, hoelang u de tattoo heeft en zelfs uw lymfe systeem speelt hier een rol in. Deze zorgt namelijk voor de afvoer van gifstoffen (in
dit geval de inkt van de tattoo). Bij het verwijderen van de tatoeage is het veelal niet mogelijk om een goede indicatie te geven over de periode die nodig is om een tatoeage volledig te verwijdering. Een behandelend specialist kan aan de buitenkant van uw huid niet zien hoeveel inktlagen de tatoeëerder onder de huid heeft aangebracht. Schaduwwerk is een dun laagje maar een cover-up tattoo of een geheel zwarte tattoo is vaak extra dik gezet. Logisch is dan dat de behandelingsduur van deze type tatoeagesveel langer. Al deze factoren samen maken het voor de behandelaar niet mogelijk om een 100% inschatting te maken van de behandeling duur en resultaat.

Wat doet deze laser?

Tijdens het verwijderen van een tatoeage dringt de laser diep in de inktlagen door en bereikt de onderste inktlaag die opgebouwd is uit inktdeeltjes. De inktdeeltjes worden verpulverd en afgevoerd door de lymfe. Het lichaam heeft minimaal 10 weken de tijd nodig om deze inktdeeltjes op te ruimen. De laser breekt bij een vervolgbehandeling steeds de onderste inktlaag af tot alle lagen zijn behandeld en de tatoeage volledig is verwijderd.

Sk4beauty

Beauty, cosmetica en persoonlijke verzorging

Brunssum, Lindeplein 5